Algemene voorwaarden

– Verhuurprijzen zijn gebaseerd op 1 verhuur dag (24 uur).
– Verhuurprijzen op de website kunnen mogelijk afwijken. Aan onjuist vermelde verhuurprijzen op de website kunnen geen rechten aan ontleend worden.
– De verhuurde goederen bezorgen zit niet standaard in de verhuurprijs, deze dienen opgehaald en geretourneerd te worden door de huurder.
– De huurder is verantwoordelijk voor de verhuurde goederen.
– De verhuurde goederen zijn niet verzekerd, de huurder dient indien gewenst dit zelf te verzekeren.
– Bij uitgifte en retourneren zijn en worden alle goederen gecontroleerd op compleetheid, netheid en technische werking. Bij schade door onjuist gebruik of bij incomplete verhuurde goederen zal de schade direct verhaald worden op de huurder mits de schade niet veroorzaakt is door normale slijtage (ouderdom) of een technisch mankement.
– Opbouw, afbouw, transport en bedienen zit niet standaard in de prijs inbegrepen van de verhuurde goederen.
– Een geldige legitimatie is vereist voor uitgifte van de verhuurde goederen
РEen borg bedrag (bepaald op het totaal verhuurde goederen) wordt bepaald tijdens de offerte aanvraag en dient voldaan te worden voor uitgifte van de verhuurde goederen.
– Volledige Naam, Adres, Woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres zijn vereist voor uitgifte van de goederen.
– Bij het plaatsen van een reservering behoud House Plaza het recht om de reservering te annuleren wanneer er niet voldaan is aan de algemene – voorwaarden.
– Het bezorgen van verhuurde goederen is tot de drempel van de voordeur, tenzij anders overeengekomen. Defecte liften, onbegaanbare wegen (zandpaden, geen vlakke ondergronden etc.), trappen etc. worden extra kosten in rekening gebracht welke met de huurder vooraf in overeenstemming worden bepaald. Wanneer er geen overeenstemming is bereikt bij de aflevering tussen de verhuurder en House Plaza behoud House Plaza het recht om de verhuurde goederen weer retour te nemen en de kosten hiervan in rekening te brengen.
– Bij het plaatsen van een reservering / offerte aanvraag zal House Plaza een bevestiging zenden of de gewenste goederen beschikbaar zijn voor verhuur.
– Verhuurde goederen die niet langer beschikbaar zijn door overmacht (bijv. defect geretourneerde goederen, niet tijdig geretourneerde goederen etc.) zal House Plaza een alternatief aanbieden indien mogelijk en beschikbaar. Er kunnen hier geen rechten aan ontleend worden.